Tourdion

Dirigent

Per Rathje

Om koret

KAMMERKORET TOURDION havde 50-års jubilæum i 2021, og vi har gennem årene dyrket den klassiske kormusik fra renæssancen til romantikken – og helt frem til vores egen tid. Koret elsker at synge a Capella, men dyrker også de helt store klassiske værker som f.eks. Brahms’ Deutsche Requiem. I 2017 opførte vi Bachs H-Mol Messe sammen med Vor Frelsers Kantori.

Vi dyrker den klassiske stil, men vi elsker også at indgå i forskellige former for events, som f.eks. åbning af en stor international konference på Experimentarium maj 2019 samt befrielseskoncert 4. maj 2019. Vi har også ved sjældne lejligheder optrådt med Flash Mob.

Om dirigenten

PER RATHJE er vores dirigent, uddannet i musikvidenskab fra Musikvidenskabeligt Institut i København samt i kor- og orkesterdirektion på Musikkonservatoriet i København. Han har haft Dan-Olof Stenlund og Jorma Panula som lærere og har studeret hos Knut Nystedt. Per Rathje har godt 40 års erfaring som dirigent og har fået udgivet og opført egne kompositioner i ind- og udland.

KAMMERKORET TOURDION har 25 engagerede sangere.

Tid og sted

Torsdage 19.00 - 21.30
Hans Egedes Kirke
Vardevej 14
2100 Kbh. Ø

Kontakt

mbsommer54@gmail.com
www.tourdion.dk