Københavns Kantatekor

Dirigent 

Torben H. S. Svendsen

Om koret

Københavns Kantatekor er et blandet klassisk kor, der primært synger store, kirkelige værker med orkesterledsagelse. Koret består af ca. 60 sangere - de fleste i alderen 25 år til 50 år - og har et relativt højt musikalsk niveau.  

Københavns Kantatekor søger løbende gode sangere til forstærkning og udvidelse af koret - særligt tenorer og basser, men alle interesserede er velkomne til at henvende sig. 

Det er en forudsætning for optagelse, at du er en nogenlunde habil nodelæser og så selvfølgelig, at du synger rent. Hvis du er interesseret, så ring og få en snak med Torben Svendsen, vores dirigent. Du er velkommen til at komme og synge med et par gange for at se os an, inden du skal til en lille optagelsesprøve.

Vi øver hver onsdag kl. 19.30-22.00 i Margrethekirken i Valby – og vi har mødepligt.

Sæsonen varer fra slutningen af august til midten  af juni. Dertil kommer weekendprøver og generalprøver i forbindelse med vores koncerter. Vi har et forholdsvis hurtigt indstuderingstempo. Vi giver  10-12 koncerter om året.

Hvert andet år er vi på en korweekend et eller andet sted i Danmark, og hvert andet år er vi på koncertrejse til udlandet.

Du kan læse mere på kantatekor.dk.

Tid og sted

Onsdage 19.30-22.00
Margrethekirken
Kirsebærhaven 10
2500 Valby

Kontakt

Dirigent Torben H. S. Svendsen,
Tlf. 28 97 58 97 (før kl. 18),
E-mail: dirigent@kantatekor.dk
Korets hjemmeside: www.kantatekor.dk