AmaCantus

AmaCantus

Dirigent

Ondřej Soukup

Om koret

AmaCantus er et kammerkor, som holder til på Amager. Vi blev stiftet i 1998 og er et godt kor i stadig udvikling. Koret tæller knap 15 medlemmer og aldersmæssigt spreder vi os fra 30’erne til 50’erne.

AmaCantus ledes fra efteråret 2023 af Ondřej Soukup, som er fra Tjekkiet, uddannet fra Royal College of Music i London, og nu bosiddende i København. Ondřej er desuden uddannet på trompet fra Edinburgh universitet. I øjeblikket går Ondřej på solistklassen som dirigent på Musikkonservatoriet i København. Ondřej har arbejdet med et bredt udvalg af ensembler, kor og orkestre og et meget alsidigt repertoire.

I Danmark dirigerer Ondřej i 2023/2024 blandt andet Copenhagen Phil, Aalborg Symfoniorkester, The Danish Sinfonietta, Helsingborgs Symfoniorkester og Magna Sinfonia.

Vores repertoire strækker sig fra renæssance- og barokmusik til moderne kormusik. I de senere år har vi bl.a. sunget værker af Vaughan Williams, Nils Lindberg, Franz Biebl, Brahms, Poulenc, Fauré og Duruflé. Vi optræder både i kirker og til julearrangementer mv., samt ved private anledninger, såsom bryllupper og andre højtider.

Vi holder en årlig korweekend, og det sociale vægter meget i koret.

For tiden har vi primært brug for flere tenorer og basser. Du kan se mere om os på www.amacantus.dk eller på Facebook.

Tid og Sted

Torsdag 19.15-21.45
Højdevangskirkens menighedsrådslokale
Irlandsvej 47
2300 København S
(tæt ved Sundbyvester Plads)

Kontakt

Formand: Ida Elisabeth Mørch
Mobiltelefon: 26 64 21 93
Hjemmeside: www.amacantus.dk