Swe-Dames

SWE-Dames 2017

Dirigent: Lisa Wolf

Damekoret Swe-Dames søger nye sangere

Vi er et kammerkor på 12-14 sangere, som øver i Jesuskirken i Valby om onsdagen kl. 19.30 til kl. 22.00, og vi søger nye sangere til alle stemmer, især 1. sopran og 2. alt.

Vi øver i trygge rammer, hvor vi overholder alle de forskrifter, som Kor 72 løbende udsender.

Koret dirigeres af Lisa Wolf, og hun er en meget dygtig og kompetent dirigent. Hun har studeret musikpædagogik og korledelse på musikkonservatoriet i Freiburg, hvor hun blandt andet blev undervist af Morten Schuldt-Jensen. Desuden er hun en dygtig sangpædagog med stor viden om stemmer, og denne unikke kombination medfører, at korsangerne kan yde det maksimale. Lisa er i gang med videre studier for at udvide sin erfaring og viden om sangstemmen og om det professionelle korarbejde.

Korets repertoire er stort, og det spænder vidt inden for den klassiske musik. Vores koncerter har ofte et tema, så koncerten kommer til at hænge sammen. Vi har ca. 3 koncerter om året. Vores satser kan være op til 8-stemmige.

Korets deltagere er erfarne sangere i moden alder, som ud over at mødes om onsdagen også gerne øver hjemme, for at vi kan yde vores bedste til prøverne. Alle medlemmer af koret er rutinerede sangere og dygtige nodelæsere.

Sangere i alle aldersgrupper er velkomne, og vi håber derfor, du kunne have lyst til at være med i vores kor. Du kan skrive eller ringe til enten Marianne eller Mette for at høre nærmere om os og koret samt få en aftale om et besøg hos os.

Marianne Kampmann(Sopran):
Mobil: 28304584
E-mail: kampmann.marianne@gmail.com

Mette Wiberg (Alt):
Mobil: 61703012
E-mail: mette.wiberg@hotmail.dk

dof