Sankt Pauls Kammerkor

Dirigent Torsten Nielsen

Sankt Pauls Kammerkor er et mindre, ambitiøst kor, der har eksisteret siden 1988. Koret arbejder primært med a cappella kirkemusik, men har også et mere verdsligt repertoire til bl.a. jul og sommerbryllupper. Koret består pt. af 26 sangere mellem 20 og 50 år og holder til i Sankt Pauls Kirke i Nyboder.

Den musikalske ledelse varetages af Torsten Nielsen, som har diplomeksamen i kor- og ensembleledelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Torsten Nielsen er desuden fast medlem af DR Vokalensemblet.

Koret har indspillet 3 cd’er: ”Stemninger” med nyere kormusik, ”Beatitudini” med værker af den danske komponist, Niels la Cour, og ”…saa ved jeg Julen kommer”  med både kendte og mindre kendte julesange og Christmas Carols.

Koret har i de senere år arbejdet med værker af bl.a. J. S. Bach, Lars Erik Larsson, Benjamin Britten, Arvo Pärt, Vagn Holmboe, Wilhelm Peterson-Berger og Francis Poulenc. Af større værker har koret opført Faurés Requiem, Rutter’s Requiem samt dele af J.S.Bachs’ Matthäuspassionen.

Alle interesserede med korerfaring og godt nodekendskab er velkomne til at henvende sig. Inden optagelse skal der prøvesynges for dirigenten.