Carmen Curlers

Carmen Curlers 2017

Dirigent Sara Bjørn Futtrup

Carmen Curlers er et kor for bøsser og lesbiske. Koret blev dannet i 1991 og har omkring 20 medlemmer i alle aldre.

 Vi afholder tre koncerter om året, herunder en julekoncert og en sommerkoncert. Som tak for lån af kirken deltager vi i én-to kirke-/kulturarrangementer om året. Som regel har vi også en årlig korweekend med effektive prøver samt festlig middag og musikalske indslag om aftenen. Vores årlige julefrokost kører efter samme sociale koncept.

 Vi er et meget rejselystent kor, der gerne deltager i korarrangementer rundt om i Europa. I juni 2016 besøgte vi Paris, i oktober 2017 skal vi til Helsinki og i maj 2018 skal vi til München.

  Vort repertoire spænder fra Mozart til Abba. Vi tilstræber en stor bredde for et alsidigt publikum - gerne med nogle sange, der er udtryk for vores udgangspunkt i homo-miljøet. Vi deltager gerne i Prideugen og sang bl.a. ved indvielsen af ”Slottet”, det første LGBT profilplejehjem i København i 2015.

  Vi er ambitiøse og vil gerne udvikle os. Samtidigt lægger vi vægt på at holde ”tredje halvleg” efter hver øveaften på en lokal Østerbro café, hvor snakken går om stort set alle emner fra politik, arbejde over rejser til familie og børn.

 

Vi er altid på udkig efter nye sangere, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har lyst til at synge i et blandet homokor med højt til loftet.

 

Save

Save