Blaagaard Kammerkor

Dirigent Erik Dynesen

Blaagaard Kammerkor blev etableret i 1974 på Blaagaard Seminarium. Fra 1977 har koret virket som et selvstændigt københavnsk ensemble. Korets medlemmer har en stor aldersmæssig spredning og er et kor med stor koncertaktivitet i såvel indland som udland. Koret har indenfor de sidste 12 år deltaget 5 gange i internationale korkurrencer og er hver gang blevet placeret i toppen af silverband-kategorien, hvor vi har vundet den to gange.


Vi holder vores 45 års jubilæum sø. d. 6. oktober 2019 med en koncert i Bibliotekssalen i Rundetaarn, her synges værker af bl.a. Hindemith, Brahms og Hartmann. Vi slutter vores jubilæumsår med en koncert i Kristkirken, hvor vi skal fremføre Messe de Minuit af Marc-Antoine Charpentier. Denne koncert fremføres også i lokalerne hos Dansk Handicap Forbund, da koncerterne foregår i samarbejde med dette forbund.


Vi søger pt. især tenorer og 1. sopraner, men alle er velkomne til at kontakte os. Har du lyst til at være med i koret, kan du kontakte Erik Dynesen - brug oplysningerne i kontaktboksen til højre.

Save

Save