Blaagaard Kammerkor

Dirigent Erik Dynesen

Blaagaard Kammerkor blev etableret i 1974 på Blaagaard Seminarium. Fra 1977 har koret virket som et selvstændigt københavnsk ensemble. Korets medlemmer har en stor aldersmæssig spredning og er et kor med stor koncertaktivitet i såvel indland som udland. Koret har indenfor de sidste 14 år deltaget 5 gange i internationale korkonkurrencer og er hver gang blevet placeret i toppen af silverband-kategorien, hvor vi har vundet den to gange.

Blaagaard Kammerkor er et ambitiøst kor, der stiler efter præstation af høj kvalitet ved vores koncerter. Dette kræver også, at korets medlemmer møder forberedt, og at der er et så stabilt fremmøde som overhovedet muligt. Der afholdes korlørdag /korweekend i forår og efterår. På intet tidspunkt glemmer vi det sociale liv i koret.

I 2019 fejrede vi vores 45 års jubilæum med koncerter i Metronomen, bibliotekssalen i Rundetaarn og julekoncerter i Kristkirken og hos Dansk Handicapforbund.

Vi har allerede nu 3 aftaler om koncerter i foråret 2020. Det er sø. d. 2. feb. 20 i Reerslev Kirke, to. d. 30. april 20 i Nygårds Kirke og sø. d. 21. juni 20 i Avedøre Kirke. Koncerterne vil bl.a. indeholde værker af: Palestrina, Bach, Duruflé, Arvo Pärt, Mendelssohn Bartholdy og Vagn Holmbo.

Vi søger pt. især tenorer og 1. sopraner, men alle er velkomne til at kontakte os. Har du lyst til at være med i koret, kan du kontakte Erik Dynesen - brug oplysningerne i kontaktboksen til højre.

Save

Save